Bezoekers

dinsdag 6 augustus 2013

Fijn Gehaakte kanten Rozet

Dit keer haakte ik een prachtige Rozet uit het boekje Plaisir du Crochet van DMC . Dit boekje kocht ik bij de kringloop winkel en is uit het jaar 1977. De Rozet heeft een doorsnee van 12,5 cm. Het prachtige garen is Maeva van DMC Fil d'Ecosse pour crochet gehaakt met pen 1,5 mm. Kleur ecru naturel, 100 gram 510 meter op een bol. Er staan nog veel meer prachtig haakwerk in dit boekje. Het is geheel in het Frans geschreven, maar gelukkig met Nederlandse bijlage. Ik doe een foto van patroon er bij, daar zal DMC na 36 jaar toch geen bezwaar tegen hebben. Dit keer geen tekening maar beschrijving. Ook dit werk moet weer op gespannen worden, zie daar voor uitleg bij het fijn gehaakte kanten kleedje. Veel haak plezier! Bij vragen mail marienaailes@ziggo.nl

3 opmerkingen:

 1. leuk! deze kan ook zo als sneeuwvlok in de winter :) (opstijven en dan kan je 'm voor het raam hangen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Marie,
  Volgens mij heb ik dit zelfde boekje ook! Ja, DMC is voor mij het beste garen. Heb veel bruidszakdoekjes etc. gehaakt. Je vind ze onder mijn labels helemaal onderaan in mijn blog. Handcrocheted lace... Handknitted en ook My sewing creation.
  Je maakt perfekt werk.
  Liefs,
  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeps nog even een link hier achterlaten om je blog zo in te stellen dat je die lastige woord verificatie eraf haalt. Daardoor krijg je ook amper comments en het doet niks voor je geloof me!
  Kijk maar eens naar mijn tutorial hier: http://bit.ly/wuDl5h
  Om SPAM echt te mijden stel je je blog zo in: http://networkedblogs.com/IK8Qd
  en ook onder mijn blog onder het label Blogger Tips. Daar vind je nog wel meer.
  Liefs,
  Mariette

  BeantwoordenVerwijderen