Bezoekers

donderdag 16 januari 2014

Crochet Along

Crochet Along 3e update. Deze af gelopen week heb ik 11 toeren gehaakt aan de deken. De deken is nu 125 x 24 cm. Ook heb ik al veel draadjes aan de zij kant afgewerkt. En ik krijg er steeds meer zin in. De 2 of 3 toeren die op het blog van Terrays leven staan gaan me iets te langzaam. Dus haak ik nu het Engelse patroon op het blog Not your average crochet, daar staat het hele patroon op. Ik ga deze week beginnen met de noppen rand, 4 toeren in de zelfde kleur met een andere kleur nop er tussen. In totaal heb ik nu 24 toeren gedaan, bezig met toer 25. Omdat veel haaksters op donderdag een update van hun deken doen ga ik daarin mee. Niet iedereen werkt aan het zelfde patroon en de maten verschillen ook. Ook zie ik de leukste kleuren combinaties voorbij komen. De ene gaat ook sneller dan de andere. Maakt allemaal niks uit, het gaat om het plezier wat je beleeft aan het haken. En dat je van elkaar veel inspiratie kun krijgen om ook eens de haak naald op te pakken! Groetjes Marie Bartels. 

3 opmerkingen:

 1. Haha ik voel met je mee, ik kon ook niet wachten en ben net zover als jij :-). Maar ben overnieuw begonnen omdat ik het breder wilde. Deze wordt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleuren heb je gekozen! Ik zie idd erg veel verschillende voorbij komen. Ik ben er niet aan begonnen,al vind ik hem wel erg leuk!
  Ik ben aan een andere plaid bezig, die wil ik eerst af hebben.

  Groetjes Thea ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, jouw deken ziet er ook al mooi uit zeg! Jij kon dus ook niet wachten tot er elke week een stukje bij zou komen. Ik ben ook verder gegaan met het patroon op Not Your Average Crochet, whahaha.

  Liefs,
  Lola

  http://lolaishooked.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen