Bezoekers

donderdag 24 april 2014

Knipmode Maxima mode

Er zit weer een extra boekje bij de Knipmode! Kleding in de zelfde stijl als Koningin Maxima, 11 patronen in de maten 34 tot en met 46. Twee top's, twee rokken, twee jasjes en vijf jurken. Ik heb de patronen bestudeerd en het is exact dezelfde snit als Maxima altijd draagt. Het zijn prachtige modellen. Knipmode mei 2014 is er weer een om te bewaren!

Prinsessenjurkje
En ja ook het patroon van het Prinsessenjurkje staat er in! Het beroemde jurkje waar verleden jaar zo'n run op was kun je nu zelf na maken. De maten van de patronen zijn 104, 110, 116, 122, 128, 134.

Ben je dol op Maxima kleding dan is dit de Knip voor jou. Ook in de rest van het blad staan hele leuke dingen. Daarin oa vier bruidsjurken en een aantal nette leuke jurkjes. Top's rokken en broeken. Zelfs aan de grote maten is gedacht, top, rok en jurk in de maten 44/56! Dit is weer zo'n Knipmode die je moet hebben, kijk hem zeker even in als je bij de Bruna komt. Groetjes Marie. 

2 opmerkingen:

  1. wat een gave jurkjes staan er in de Knipmode Marie, ik ben gek op de Maximajurkjes-stijl, maar er zelf een maken dat zit er niet in vrees ik! al zo lang niet gedaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Komt er binnenkort weer een knipmode van Maxima style?? Ik ben fan...
    Heb toendertijd het groene mantelpakje gemaakt, en de nude kleurige jurk met waterval hals.

    BeantwoordenVerwijderen