Bezoekers

zondag 12 juli 2015

Fijn gehaakte kanten kleedje

Ik haakte met Scheepjes MAXI in spierwit nog 4 fijn gehaakte kleedjes op haakpen 1,5 mm, in divere maten waaronder ovaal. Op 2 augustus 2015 ga ik hier in Zandvoort op "Place du Tertre" staan. Dat is een kleine gezellig markt midden in het dorp, die elk jaar gehouden word. Er staan alleen standhouders die "kunstige" spullen verkopen die ze zelf gemaakt hebben zoals; schilderijen, sieraden, huisraad, beelden, zeep en div andere objecten die een Franse uitstraling hebben. Er zijn dingen om op te eten en er word Franse wijn geschonken en verkocht. Ik vond dat ik daar met mijn "Vintage" gehaakte kleedjes best wel tussen paste. Heb ook nog leuke vintage spulletjes verzameld de boel in Franse stijl te kunnen presenteren. Ben hier nu al een jaar mee bezig, want er moesten kleedjes gehaakt worden! Inmiddels heb ik genoeg om een kraam te vullen. Ondertussen haak ik nog wel aan nieuwe kleedjes want ja ik ben er aan verslaafd, het is dat mijn armen en pols af en toe rust nodig hebben anders haakte in 24 uur per dag! Heb jij ook zo'n verslaving? Groetjes Marie.

3 opmerkingen:

 1. Ik denk dat je ze zo kwijt bent. Leuk zijn ze..

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zoek me gek naar patronen zoals deze en voor gordijnen te haken maar kan niks vinden. Ja foto s maar geen telpatronen. Die van u zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zoek me gek naar patronen zoals deze en voor gordijnen te haken maar kan niks vinden. Ja foto s maar geen telpatronen. Die van u zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen