Bezoekers

vrijdag 24 juli 2015

Giveaway

Een zomer giveaway! Ik maakte twee haaknaalden etui's van katoenen uilen stofjes voor de haak fans onder ons die dit blog volgen. Het etui is uit geklapt 34 cm breed en 24 cm hoog. Voor dat je hem oprold sla je de bovenkant naar binnen zodat er niks uit kan vallen. Er kan best heel wat in, div maten haaknaalden, schaar, liniaaltje, er is een kussentje voor naalden met scherpe punt, zakjes voor stompe punt, een lus om je stekentellers aan te hangen. Het sluit met twee lange linten die je er vaak om kan wikkelen zodat er niks uitvalt. Wie zijn de twee gelukkige winnaars? Laat hier onder een bericht achter en vertel wat jou lievelings haaknaalden zijn en hoeveel je er heb. Zondag 26 juli trek ik twee winnaars. Ik stuur dan het lege haaketui naar je op zodat je snel je eigen spulletjes er in kan doen. Veel geluk! Groetjes Marie.

18 opmerkingen:

 1. Oh en dan vergeet ik natuurlijk nog mijn favoriete haaknaalden, Clovers! Ik heb de hele set, maar ik heb er veel meer, ik vrees dat er in totaal wel zo'n 30 haaknaalden rondzwerven hier. Maar dat is doorgaans wel handig, want zo kan ik de naald bij het project laten als ik het wegleg, zodat ik altijd door kan haken met de juiste naald!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anika @ikgupje24 juli 2015 om 03:53

  Wat een geweldig idee zo met dat kussentje! Ook mijn favoriet is toch wel de clover amour. Daarvan heb ik er 'nog' maar 3 van. Verder ligt er een heel stel prym softgrip en verder heel veel kleine naaldjes die nog van mijn oma zijn geweest. Al met al een hele collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige haaknaaldenetui! Mijn favoriete haaknaald is ook de clover amour, heb bijna de hele set. Daarnaast liggen door het huis verspreid nog wel 20 haaknaalden denk ik, oa een paar van mijn beppe, moeder en dunne van prym.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn favoriete haaknaalden zijn de Addi swing en de Clover Amour! Ik maak graag kans op jouw uilenetui :)

  Groetjes,

  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig, zo'n haaknaaldenetui!
  Mijn haaknaalden zitten nu in een koker.....niet echt gemakkelijk om de goede te vinden. Dus zo'n etui zou geweldig van pas komen.
  Ik haak het liefst met de ouderwetse haaknaalden van mijn moeder, haha, maar ik heb ook een paar haaknaalden van Clover. Totaal heb ik er denk ik zo'n 15 stuks.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat leuk. De clover amour is m'n favoriet. Groeten renske.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Marie! Wat een leuke haaknaalden goeds heb je gemaakt! Ik heb alleen maar van die 'ouderwetse' haaknaalden en ook geen ervaring met andere dus geen idee wat het fijnst is. Ik tel nu zo 25 naalden maar ik denk dat er nog wel een aantal rondzwerven...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, dat is een mooie etui! Mijn prym haaknaalden waar ik nu mee haak zitten in zo'n oud haaknaalden doosje wat helaas kapot is, dus dit zou een super vervanging zijn. Ik heb een dubbelsetje van moeders voor de kinderen. Ken enkel de prym, vind ik erg fijn haken. Gok op zo'n 30 stuks bij elkaar...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie give-away!
  Ik ben gek op mijn clover haaknaalden. Maar maat 8 en 10, daar gebruik ik grijze van zeeman van :-) . Die gebruik ik relatief weinig, maar misschien vervang ik ze nog eens. Naast mijn plekje op de bank staat een tafeltje voor mijn haakwerk, dus daar zou ik dat mooie haaknaaldenmapje laten liggen, gewoon, om tussendoor ook naar te kijken.
  Ik heb trouwens recent alle metalen haaknaalden die ik niet meer gebruik aan school gegeven. In de hogere klassen wordt gehaakt, zo leuk!

  Groetjes,
  Mariska(0810)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het allerfijnst haak ik met de KnitPro haaknaalden in symfoniehout. Toen daarvan de meest gebruikte brak en ik zo snel geen vervangende kon vinden, kocht ik een set KnitPro Waves, ook erg fijn en heel handig om alle maten voor het grijpen te hebben. Maar deze mapjes zijn natuurlijk veel mooier dan de standaard plastic map waar die set in kwam 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ja, ik denk dat ik er in totaal wel zo'n 20 heb zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Annika (@vosje2000)24 juli 2015 om 15:01

  Wat een mooie! Zoiets staat al een poos op mijn verlanglijstje, maar helaas ben ik niet zo handig met de naaimachine als jij.
  Haken gaat me gelukkig wel goed af. Ik heb van bijna elke maat een naald. Ik haak het liefst met Prym naalden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leukerd zeg ik maak graag kans ik ben met regelmaat een haaknaald kwijt maar als ik zo'n mooie hoes heb vast nooit meer

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een geweldige give away! Ik heb heb denk ik zo'n 20 haaknaalden van verschillende merken. Na vele merken te hebben uitgeprobeerd is de clover haaknaald echt mijn favoriet! Hij ligt lekker licht in de hand en ik kan er langer mee doorhaken! 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat zijn ze toch weer super leuk gemaakt de haaknaalden etui's. Schitterende stofjes gebruikt, uiltjes ... i love it ! Heb heel wat haaknaalden (bloos ...). Een verzameling van mijn moeder zaliger die ik koester in een kokertje. Daarnaast een reeks haaknaalden van Clover Amour en mijn allereerste haaknaalden van de Action. Deze steken allemaal in een bloempotje bij gebrek aan iets beters. Voor transport gebruik ik meestal een plastiek zakje met zipper. Was aan een etui begonnen maar lukte mij niet echt. Vandaar ik heel graag zou meedoen aan deze schitterende give away.

  Fijn weekend, liefs Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog een keer proberen. Mijn favorieten zijn m'n aluminium naalden, daar heb ik er zo'n 40 van in totaal. Daarnaast nog een paar grotere maten van bamboe, een paar ergonomische naalden en een enkele plastic naald.
  Ik vind je mapje echt prachtig! <3
  Groetjes Hilde/@mmmijsje

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Poehh, mijn moeder & ik hebben er een heleboel! Van de hele ouderwetse van mijn oma tot de nieuwerwetse met softgrip! Mijn favoriet is momenteel de Clover softgrip 3 mm, maar we hebben ze in alle soorten en maten, zodat we voor elk haakproject wel een goede haaknaald hebben. Ze zitten allemaal in een houten doosje dat ook nog van mijn oma is geweest, maar we hebben er inmiddels zoveel met z'n drietjes verzameld dat het deksel niet meer dicht kan. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat heb je weer een leuke dingen gemaakt, ik gebruik alleen de kleinste haaknaalden voor mijn kralenhaakwerk, maar ik ben ook helemaal weg van de babyslofjes. Je snapt wel waarom, dus misschien heb ik de dikkere naalden binnenkort ook weer nodig, want ik heb ze wel. Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen