Bezoekers

zondag 6 september 2015

Reviews Haakboeken

Er ligt een nieuw tijdschrift vol met gehaakte kleedjes in de winkel genaamd "Haakwereld", het is no:1 en dat betekend dat er meer nummers uit komen, joepie! Er staan 62 verschillende gehaakte modellen in, rond, vierkant, langwerpig en ovaal enz. Het blad is op A4 formaat en van stevig papier. En er staan schema's / diagrammen bij!! Daar haak ik het liefste mee, je ziet in een oogopslag hoe het kleedje gehaakt word. Goed, groot en duidelijk afgedrukt zijn deze schema's. De gehele tekst is in het Nederlands, ook best bizonder. Foto's zijn mooi en het blad  inspireert, ik zag het bij de Bruna liggen en vloog er op af. Voor maar €5,50 was het van mij! Bij het doorlezen van het blad zag ik, dat er modellen in stonden die ik al heb. Ze komen uit de vele oude Duitse haak blaadjes waar ik al stapels van bezit. Aha! daarom is het blad zo goedkoop! Ik zocht in die oude blaadjes en zag dat ook de foto's het zelfde waren, ze hebben de foto's alleen groter afgedrukt en er een Nederlandse vertaling bij gemaakt. En dat is voor ons mensen heeeeeel fijn! Het is een prachtig blad en een must have voor diegenen die dol is op kleedjes haken. En voor de prijs hoef je het niet te laten, kopen dus! Ja ik ben erg antosiast over dit nieuwe blad en hoop dat er nog vele volgen. Kijk er is in, misschien ga je ook wel een kleedje haken. Maar pas op het is zeer verslavend! Groetjes Marie.

2 opmerkingen:

  1. hey Marie , INgrid nog eens , weet je of die boeken " haakwereld " ook te koop zijn in België ? of miss kan ik ze bestellen ??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hey Marie , INgrid nog eens , weet je of die boeken " haakwereld " ook te koop zijn in België ? of miss kan ik ze bestellen ??

    BeantwoordenVerwijderen