Bezoekers

zaterdag 16 februari 2013

Husqvarna Diamond de luxe

Mijn luxe paardje de "Husqvarna Diamont de luxe" is weg. De dealer heeft hem terug genomen. In aug. 2012 kocht ik hem op een beurs. Hij werd vier weken later Thuis gebracht. Ik kreeg een goede deal een fikse beurs korting en een goede inruil prijs voor mijn oude Husqvarna. Maar het is een dure naaimachine nieuw kost deze een slordige 7999.- euro. Borduren deed deze Husqvarna prima maar de stiksteek kwam er verschrikkelijk uit te zien. In het begin ging het nog wel, om de -+80 cm een hupje van te veel draad op de achterkant. dit werd steeds. erger. Ik heb de gebruiksaanwijzing uit mijn hoofd geleerd en alle mogenlijke. combinaties in de draadspanning aan gepast. Maar niets hielp! Ik dacht eerst ik doe iets fout, zo'n dure naaimachine mag toch niet zo een verschrikkelijke steek geven. Dealer gebeld , die gaf mijn nog tips maar niks hielp. Dus terug gebracht naar de winkel. De dealer belde mij paar dagen later op, hij kon het niet repareren !?! Dus de machine moest terug naar de importeur in Amersfoort. Ruim vier weken later werd ik gebeld hij was gerepareerd en hij werd thuis gebracht. Je raad het al.... de klacht was nog precies het zelfde. Omdat de machine niet reageert op de spannings toetsen die je in drukt, alles gaat per computer. Denk ik dat er iets goed fout is in de bedrading? printplaten? Nou ja, ik was teleurgesteld en dat is zachtjes uit gedrukt! Ik belde weer met de dealer en die zei ik ga Husqvarna even bellen .En die zei ik ga de machine weer repareren . Wat!! Hij komt net bij jullie vandaan!? Hebben ze daar de knoppen niet gecontroleerd ? Wat voor discussie er toen volgede zal ik jullie besparen. Maar ik heb twee nachten niet kunnen slapen en ik had een vreselijke migraine . De volgende dag, Husqvarna wilde geen nieuwe naaimachine geven. Waar ik wel op stond, vonden de dealer en ik een op lossing. Hij nam de Husqvarna terug, het werd hier bij wel een tweedehandse naaimachine maar dat lost hij maar op. Ik heb afgelopen zaterdag 1,5 uur achter een Bernina 780 gezeten! Wat een werkpaard! Stevig, glad, mooi en borduurd ook nog. Hij word nu besteld en ik verwacht hem volgende week. Ik kan niet wachten tot ik er achter kan zitten. De Bernina 440QE bevalt mij ontzettend goed dus ik stap nu bij deze voorgoed over op BERNINA. Ook thuis dus een Bernina om te naaien. Ik betreur het wel dat de inporteur van Husqvarna Nederland zo een slechte service geeft er was maar dertien uur, ja U leest het goed maar 13 uur op genaaid !! Ik wacht nu geduldig..... op mijn Bernina 780. Daar zal ik de komende tijd over bloggen hoor!

4 opmerkingen:

 1. Yeh wat een verhaal en wat een slechte service zou toch niet mogen je hebt voor dit geld een nieuwe auto. Ik heb al 30 jaar Bernina staan hier (verschillende) en nooit nooit problemen. 1 ding heb ik van jou verhaal geleerd mijn volgende Borduurmachine wordt een Bernina. Zomaar een vraagje hoezo de 780? en niet 830?
  grt Karin

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De prijs en de grote. De Bernina 830 weegt zwaarder en is nog groter. En de 830 kost 8399,- euro. De 780 is nieuw met een nieuw spoelhuis en groter spoel en heeft ook ingebouwd dubbelteansport. Handig als je even niet je boventransport op wilt zetten en voor ruiten opelkaar wilt krijgen. En de prijs de 780 kost 7300,- euro. Ik wide niet nog 1000euro meer betalen. Vond dit al een hele grote uitgaven .

   Verwijderen
  2. Aha bedankt voor je reactie dat is inderdaad een behoorlijk prijs verschil. Nu nog de balletjes winnen want met 3 uur werken bij ICI ga ik het niet redden.

   Verwijderen
 2. O help, wat een verhaal! Ik weet nog dat je er zo blij mee was; wat een teleurstelling is de Husqvarna geworden!. Ik wens je alle succes en plezier met de Bernina!

  BeantwoordenVerwijderen