Bezoekers

zaterdag 31 januari 2015

Badkamer verbouwing

Badkamer verbouwing laaste update no: 7 de aannemer is klaar in mijn nieuwe badkamer! Afgelopen vrijdag hebben ze de laaste dingen zoals de wasmachine, droger teruggeplaatst en nog een bakje en stang opgehangen. De dag daarvoor was de badkamer af gekit in alle naden en kieren, dit moest 24 uur drogen. De dagen daarvoor hadden ze de wc, wc borstel, wc rolhouder, div stangen, wasbak en lades, kraanen, spiegel, plankje, zeeppompje enz. enz. opgehangen. Ook de elektra man kwam langs om div. stopcontacten enz. te plaatsen. Ik heb nu zelfs een stopcontact met klepje naast de spiegel!  Alle spullen hebben we bij de Gamma gekocht. Kranen en al het andere roest vrij spul is uit de serie Boston van Tiger, het glimt niet en heeft een stakke vormgeving. Het hangende lade kastje, onderbouwkast is van Bruynzeel. Daarop een keramieke witte wasbak 60 cm. breed. De spiegel heeft de man uitgezocht, er zit rechtsboven een klokje met temperatuur en datum. Het lampje er boven is ook uit de Boston serie. Onder de spiegel een planchet, zeeppompje en kraan met putje. Rechts van de Villeroy en Boch subway 2.0 wandcloset directflush (die niet van de Gamma komt) hangt een toiletborstel en toiletrolhouder, links een greep voor mijn oude dag. In de douche een mengkraan, douchset en hoekplanchet en ook een badgreep. We hebben een dubbele douchestang waaraan je ook nog een handdoek kun hangen. Het douchegordijn is van Sealskin. Ook ben ik blij met mijn nieuwe leuke cv onder het raam, heerlijk warm! Het douche gootje, wc en cv zijn door de aannemer geleverd. De tegels heb ik gekocht bij Kol tegelhandel in Haarlem uit de serie Mosa. De aannemer/ loodgietersbedrijf Mark Spolders uit Zandvoort wil ik hartelijk bedanken voor al hun harde werk, net zoals de tegelzetter Arie Akersloot ook uit Zandvoort en Rob Blom elektrotechniek. Nu dat alles bijna opgeruimd is kan ik met stoffen en soppen beginnen. In de badkamer gaan we zelf de oude schrootjes uit 1905 nog schilderen en het plafon van houten balken nog in de olie zetten, dat is het echt klaar. Ondertussen is de badkamer al goed in gebruik genomen, zo fijn in je eigen huis! De was staat te draaien want ik had toch een was!! Groetjes Marie.

6 opmerkingen:

 1. Wat prachtig geworden. Dat is genieten. Echt heel mooi.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om een badkamer zo te zien groeien naar een mooi eindresultaat. Goede oplossing voor het toilet, in de badkamer maar toch een beetje apart. Veel plezier en geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtige badkamer geworden, vooral de combinatie van het oude , het prachtige originele hoge balkenplafond, de wand met de originele schroten, en het nieuwe. Het door Marie zelf ontworpen tegel motief heel mooi.
  Geniet er lekker van , Lieske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt mooi geworden en wat een handige dingetjes zie ik voorbij komen. Heel mooi. Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat is dat mooi geworden zeg. Genietse!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed bezig geweest! Wij gaan de badkamer ook verbouwen. Hebben nu ook synthetische vloertegels uitgekozen, is wat anders dan normaal.

  BeantwoordenVerwijderen