Bezoekers

maandag 9 maart 2020

Mandala of Dromenvanger

Kleedjes haken is wel de leukste haak techniek vind ik maar het is nu "hip" om er een mandala of dromenvanger van te maken. Nu had ik nog een paar ijzeren ringen thuis maar niet in de goede maten. Na wat speuren op Internet zag ik hoe duur deze wat grotere ringen waren. Maar toch vond ik in Amsterdam een grote hobby winkel met ringen in alle maten tot 100 cm doorsnede. Bij H. Bruinink Burg. Vening Meineszlaan 50 in Amsterdam. Om wat prijxen te noemen; 40 cm €1,20 / 55 cm €3,- / 80 cm €3,95 / 100 cm €4,20. Goedkoop en alle maten in voorraad. Alleen versturen is heel er duur omdat het speciaal vervoerd moet worden, vooral die grote maten. Ophalen dus, heerlijk grote winkel met veel spullen! Ik heb daar ook kraaltjes en veertjes gekocht voor de dromenvangers , zo veel keus daar! Ik haakte met Scheepjes MAXI garen op pen 1,5 mm. De witte, blauwe, rose zijn 40 cm doorsnee. De grote donkerblauwe is 60 cm doorsnede MAXI kleur 210. De grote witte 55 cm doorsnee van Durable glanskatoen no: 10 pen 2 mm. De 2 ecru 55 cm doorsnee van Durable glanskatoen ecru no:10 pen 2 mm. De 2 witte 45 cm doorsnee van Durable no: 10 pen 2 mm. Ben nog steeds aan het haken afgewisseld met naaiwerk. Hoe gaan jullie hobby's?

2 opmerkingen:

 1. Ze zijn prachtig je mandalas!!
  Ik ga ook eens rondvragen in de buurt hoe duur de ringen zijn..lijkt me leuk de vitrage een poos te vervangen voor grote mandalas.
  Het haken gaat me nog steeds prima af..sokken breien doe ik ook nog steeds en heb kaarten maken na 15 jaar ook weer opgepakt.
  Ook pootaardappeltjes besteld dus tuinieren gaat binnenkort ook weer van start!
  Als je druk bezig blijft heb je geen tijd om muizenissen in je hoofd te halen! Een mens met veel hobbies is een gelukkig mens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker! Je verveelt je nooit en telkens een nieuwe uitdaging! Veel plezier in je tuin en veel mooi weer toe gewenst!

   Verwijderen