Bezoekers

zondag 22 september 2013

Giveaway

Regelmatig zie ik op blog's een zogenaamde "Giveaway" wat zoveel betekend als ik geef iets weg. Veel bloggers doen dit om hun blog meer bekendheid te geven.  Ik zat hier al een tijdje over na te denken om ook eens een Giveaway te doen. Maar wat zou dat dan moeten zijn? Ik vind dat het wel iets moois moet zijn, iets wat de moeite waard is om mee te doen aan deze Giveaway. En iets wat ik zelf gemaakt heb, dit is tenslotte een blog over zelf gemaakte dingen. Dus ik verloot mijn zelf gehaakte Stola die ik gisteren heb gepost. Zie hier onder dit bericht een blog bericht met meer info over deze Stola. Of kijk in de zij balk bij Gehaakte Stola. Deze Stola of omslag doek is gehaakt van Katia Ole socks Berlin 75% scheerwol 25% polyamide. Is twee meter lang en 105 cm in de punt. Een heerlijke warme soepele Stola die op dit moment heel goed in het mode beeld past. Ik ben al een beetje afscheid van haar aan het nemen en aai haar zo vaak als ik kan. Vele uurtjes heeft ze op mijn schoot gelegen toen ik haar aan het haken was. En zoals veel van mijn werk stukken krijgt ze een nieuwe eigenaar , misschien ben jij die wel! Hoop dat je mee doet groetjes Marie

Wat moet je er voor doen:

1. Schrijf iets bij opmerkingen en zet je naam er bij.
2. Word lid van mijn blog, helemaal onder aan deze pagina zie je plaatjes van mensen die al lid zijn. Als je wilt kun je me ook nog per mail volgen maar dat is aan jou.

De trekking is a.s zondag!
Wil er niet te lang mee leuren dus ik geef het een week de tijd.
Trekking a.s. zondag 29 september  2013 om 17.00 uur.

17 opmerkingen:

  1. Hoi Marie,

    Ik doe graag mee met jouw give away! Super leuk, de stola is prachtig en ik ben heel benieuwd hoe die "voelt"!

    Hartelijke groet,

    Maaike
    www.maaikoe.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, Marie, wat een gave give-away! Wat een geluk voor degene die die wint. Ik waag ook heel graag een kansje! Groetjes, Aafke Zuidema, www.akelein.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende Give Away. Ik zag de link bij Akelein. Ik ben je ook gaan volgen. Leuk blog. Ik zag dat je ook twitter hebt zal je daar ook volgens
    Groetjes Saskia
    www.saskia-lieveheersbeestje.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een supergave give away. Ik ben net volger nummer 13 geworden (zou dat geluk brengen?) en ik maak graag kans op deze geweldige omslagdoek. Wat een mooie kleuren heeft die zeg. Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super-mooie give-away!!! Als ik m'n ogen dichtdoe dan voel ik de Stola al :-)
    Ik volgde je al een tijdje via bloglovin, maar nu dus ook via onderstaande weg.
    Groetjes, Lin
    http://www.100procentlin.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoihoi tuurlijk wil ik die geweldige stola van jou winnen!! Dus ik doe graag mee ben ook nog eind oktober jarig dus zou leuk verjaardagscadeau zijn....

    Groetjes Jikke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Marie, ik doe NIET mee aan de give-away, want ik heb al iets prachtigs van jou gekregen :-) Nu mag je iemand anders blij maken.
    Maar ik vind ook dat je veel meer volgers verdient, want jij maakt zulke mooie dingen!

    Groetjes Gea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wil wel een klein kansje wagen, dan heb ik een mooi cadeau voor mijn moeder die in december jarig is... Hij is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jaaa..ik wil ook een kans wagen en wil graag meedoen..Snap nog steeds niet hoe je in zo'n hoog tempo zoveel leuke dingen kan maken..
    groeten Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige stola. Ik zou deze stola aan mijn schoonmoeder willen geven. Ze heeft mij al gevraagd om er een te maken maar ik ben er nog niet aan toe gekomen. Ik weet zeker dat ze deze erg mooi zal vinden en lekker warm voor haar oude botten, ( uhm laat haar dit niet horen want dat vind ze vast niet leuk, hahaha)..

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij is prachtig! Maar dat had ik al gezegd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat kan ik blij worden van zulke creatieve mensen.
    Ik zal zeker terug komen en misschien leer ik er nog wat van.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wauw wat een gafe give away! Helaas ben ik allergisch voor wol, maar had hem graag gewonnen als ik dat niet geweest was. Ik vind dat je een super leuk blog hebt.

    Groeten Renske
    renskecreatief.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik doe ook graag mee!
    Alleen niet voor mezelf, maar voor m'n moedertje..
    die slaat zo graag wat om haar schouders :-)

    Superlieve give-away Marie!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Doe je mee vroeg je via Twitter. Ja, natuurlijk doe ik mee. Graag zelfs. Ik vind dat je een prachtige omslagdoek gemaakt hebt. En ik vind het een geweldig mooie give away. Super :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een knapperd!! Als groentje in het haakwereldje doe ik graag mee!! Ik ben dol op stola's en omslagdoeken en hoop binnenkort zelf een te kunnen maken. Om wat te oefenen ben ik nu de dobbelsteen van mijn oma, die ik zelf 35 jaar terug gekregen heb, aan het namaken. Ik ga eens even heerlijk streunen in je blog want ik denk nog wel heel vele leuke dingen tegen te komen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een gave give-away! Ik waag graag een kansje om deze prachtige omslagdoek te winnen :-)

    BeantwoordenVerwijderen