Bezoekers

woensdag 2 december 2015

Giveaway

Jaaaa! het is zo ver, ik doe weer een Giveaway, ik verloot weer twee haaknaalden etui's. De laatste Giveaway was een groot succes en toen had ik beloofd er nog een te doen. Om mee te doen vraag ik of je hier onder een bericht wil achter laten. De vraag is weer wat zijn je lievelings haaknaalden en waarom? Ook zou ik het heel leuk vinden als je lid wordt van dit blog, je kunt me ook per mail volgen zo mis je niks. De etui's zijn gemaakt van vrolijke katoenen stoffen afgezet met Zigzagband. Tussen de stof lagen zit quilt vulling zodat het etui volume krijgt en je naalden beter beschermd. Uitgeklapt is het 39 cm breed en 24 cm hoog. Er zit een zakje voor wol naalden op en een lusje voor steekmarkeerders. Het etui rolt op en sluit met een lint van dezelfde stoffen. Geschikt voor haaknaalden tot 18 cm hoog. Nartuurlijk zijn deze etui's ook te koop, ze staan op Marktplaats onder "Haaknaalden etui" ze zijn € 17,50. Ook staan er div ander stoffen combinaties op. Ik hoop dat er weer veel reacties komen en win je deze keer niks, houd dit blog in de gaten. Voor de Kerst doe ik nog een Giveaway! Vrijdag trek ik twee winnaars, vergeet niet je naam te vermelden! Groetjes Marie

13 opmerkingen:

  1. Hallo Marie, ik heb al zo'n prachtige haaknaaldenetui van jou! Maar zou graag mee willen doen om eentje te geven aan mijn moeder met de kerst. Zij is net weer begonnen met haken en zou haar graag een eruit willen geven om de naalden van haar moeder in op te bergen. Ik waag daarom een kansje! Mijn fijnste haaknaalden zijn de clover amour.

    Groetjes Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Marie,
    Al een hele tijd volg ik je blog. Vooral je gehaakte sokken en randjes met zigzagband vond ik geweldig! En natuurlijk je haaknaaldenetui. Momenteel heb ik zo'n plastic buisje waar mijn haaknaalden in zitten. Niet ideaal dus. Daarom doe ik graag (weer) mee met je give away. Meestal haak ik met de ouderwetse "ijzeren haaknaalden" maar ook gebruik ik soms de clover. Daar heb ik er alleen nog niet zo heel veel van. :-)) Even nog sparen dus.....
    Groetjes, Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou dan doe ik gezellig weer mee hoor. Ik haak met gewone haaknaalden en voor de allerkleinsten maak ik vaak een handvat van fimoklei.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik doe graag mee hoor.Ik haak het liefste met knit pro haaknaalden. Die hebben een rubberen handvat wat heerlijk vast houdt. Ik heb ook twee clover naalden die vindt ik ook prima haken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat een leuke actie! Ik haak graag met normale haaknaalden of met een handvat. Die laatste passen niet in mijn oude haaknaaldenkoker helaas, dus deze etui is daar fantastisch voor! Groetjes Ilse ( breigaren denbosch)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Voor de eerste keer doe ik mee met een give away :-) De etui's zijn namelijk zó leuk! Ik haak met gewone haaknaalden en heb er eentje van Clover (Soft touch) en vind die toch wel erg fijn vasthouden. Hartelijke groet, Robyn (@arviedie)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik doe graag mee Marie! Ik heb Addi Swing haaknaalden maar ook een setje Clover Amour en die zouden er perfect inpassen.

    Ik denk trouwens dat mijn draai gereedschap voor het kleien er ook goed in zou passen dus misschien maak ik er wel een multifunctioneel etui van als ik mag winnen.

    Groetjes,

    Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Marie,

    Ik vind ze zo ontzettend leuk, die zou ik heel graag gebruiken! Lijkt me ook zo handig om mee te nemen. :)
    Mijn lievelings naalden zijn de simpele aluminium naalden, die heb ik in kleurtjes, zijn ze toch nog speciaal... ;)
    Groetjes Hilde/@mmmijsje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi! Wat heb je weer leuke gemaakt, zeg! Ik heb nog steeds alleen maar van die ouderwetse, lijkt me leuk om eens wat anders uit te proberen maar weet niet zo goed welke dikte ik dan moet halen...
    Ik denk, dat als ik hem win, ik hem aan mama geef... leuk verjaardagskado voor een (groot) kerstkind :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Marie, wat een leuke actie! Mijn gewone haaknaalden liggen los in een la dus niet zo handig. Dit zou goed van pas komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik gebruik het liefste de Clover Amour haaknaalden. Ze liggen fijn in de hand en ik heb er minder krampen door in mijn vingers.
    Nu liggen mijn haaknaalden allemaal los in een lade. Zou ze graag in zo'n prachtige haaknaalden etui doen.

    Dank je wel voor deze mooie Give-away en de kans om deze etui te winnen!

    Groetjes,
    Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Marie,
    Wat maak je toch prachtige etuis! Ik heb er een op m'n verlanglijstje gezet, nu maar afwachten of de Sint vind dat ik lief ben geweest.
    Mijn favoriete haaknaalden zijn van Clover Armour en de grotere maten heb ik van Knitpro. Deze liggen mij fijn in de hand. Nu zitten ze in een heel zielig etuitje van de Action 😢.

    Bedankt voor deze leuke actie!

    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey,
    Wat leuk gemaakt zeg. Ik doe graag mee aan de give-away. Ik had gisteren al willen reageren maar toen lag al ons internet, tv en bellen eruit door storing van Ziggo. Ik gebruik ergonomische haaknaalden van Lana Grossa, die ik vorig jaar kreeg voor sinterklaas/kerst.
    Fijne vrijdag.

    Lieve groetjes,
    Emily
    (casacreaemilia.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen